träning, spicy hot och andra avenyn

var och tränade, som jag förut skrev att jag skulle, tränade lite olika saker men blev sammanlagt en timme,
20min på crosstrainer'n
20min styrka (överkropp)
20min rumpmaskin (träning utav rumpan och låren, gilla gilla!)
gud så duktig man känner sig efter man tränat, det känns verkligen jättebra. man blir så glad efter att tränat även fast man tänker ''guuuud, att jag ens oooorkar!'' Men som sagt, as roligt i slutänden! :D

sedan blev det finmiddag, mötte upp johanna för att gå till spicyhot, hade inte ätit något förutom två knäckemackor så var jättehungrig så drog vi hem till johanna och kollade på andra avenyn och käkade gott, båda vart helt proppmätta kan jag lova, haha.



här är ännu en bild från oss sedan i onsdags : ) tänkte försöka börja ta lite bilder men det är lite trist med mobilkameran kanske?

sedan kom emelie och då bestämde vi oss för att spela TP, som förmodligen alla vet vad det är.
ett spel som är som en frågesport och så om man svarar rätt så får man en tårtbit i den färgen som man klarade frågan i, jag förlorade typ. dålig förlorare som jag är så har jag nu börjat ogilla spelet, haha nevars ; )



kan vara roligt om man vill hitta på något tillsammans : ) men nu är jag hemma igen iaf,
blir nog bara att ta det lugnt, umgås med min sambo och sedan läsa lite. mycket bra dag tycker jag.
imorgon ska jag gå till bibban tidigt, wie :D

Man hinner mycket på lite tid.

vaknade sent idag och har redan hunnit läsa några kapitel ur min harry potter, den är på engelska denna gång(!)
mitt ordförråd behöver fyllas på inför eng B, annars kan det bli liiite kämpigt med uppsatser.
sedan så har jag städat, det behövdes kan jag tala om. men är inte klar ännu, och frukost har jag ätit. nomnom!



blond har jag hunnit bli också, rätt tjusigt. behövs dock en blekning till, sen är det mycket tjusigt! : )
och nu ska jag bege mig mot träningen, ska träna kondition idag. sjukt jobbigt, men vill man bli fin får man lida pin'.

sedan ska jag träffa joie för att plugga på bibban, mycket trevligt! är på kapitel sju på två lektioner, här går det undan må jag lova. men jag är tapper, och jojo och jag ska spela monopol (hon vägrar dock, så får se om jag kan se gullig ut eller nått ;))



snygga johanna och jag, när vi var påväg till linkan på födelsedagsfest. det var helt grymt.
men ska träna nu, wop wop. hejdårå

tänkte om man skulle ta och börja blogga lite nu ibland

har inget bättre för mig just nu, så tänkte om man skulle börja uppdatera bloggen lite mer.
går i skolan ett par dagar i veckan, det funkar fint. matte b startar på fredag (NERVÖST!)
..men det fixar nog jag.

annars då?
helgen var rätt fin, var ute en sväng på fredagen då vi först varit på dehli. sjukt mycket folk, och drag. jättetrevligt!
sedan drog vi mot hugos där vi redan tagit stämpeln, pratade en stund med (sitter och tänker på vad jag ska kalla honom...? mr hemlig? haha) ne, men gulle då? haaaha. humorn är på topp! sen kände jag att det var dags och gå hem, var rätt trött och sliten i vilket fall.

på lördagen var det meningen att vi skulle gå ut då med, men jag gick typ dit, tog stämpel'n och drog hem till gulle istället.. mådde ändå inte särskilt bra, och var nykter. visst det är roligt att gå ut nykter med, men som sagt tror jag hade lite feber. jag låg typ och vilade, såg nån skit på tv'n och halvt om halvt somnade. sen mot mitt hem (SOM BEHÖVER STÄDAAAAS, vart får alla orken ifrån??)

och söndagen var nog minst slö den, skulle ha städat, men mådde inte särskilt bra då heller. är typ sjuk på morgonen och kvällen, tacka för den sjukdomen! så jag drog hem till jojjo och conny, där de hade bakat pizza som var jättegod. nomnom! satt och slö kollade på meangirls, den var ju rätt rolig. för att sedan mor min kom och hämtade mig, vi drog och handlade lite och jag fick lax i min kyl, HUR GOOTTTT?! och sedan badade jag där för att sedan dra till gulle igen, det var mycket trevligt och mysigt :)



ungefär såhär seg har jag kännt mig i helgen, haha : ). Men som sagt, en mycket bra helg, tillslut.
Och idag var jag nere och käkade planka på dehli med johanna och emelie, trevligt och gott.
Crazy samtalsämnen, like always! Men nu är det dags att börja städa lyan (grannarna är lite...udda här, så det gör inget om man städar mitt i nätterna) och umgås med min kära sambo !


det är du eller ingen alls

~du får fortfarande mitt hjärta slå ett par extra slag.
jag älskar dig.


funderingar inför nästkommande halvår

jag är en bra person, på många vis, men också har jag nackdelar och just nu undrar jag varför i hela världen jag ska vara så dålig på att planera, och varför jag jämt måste ta saker i sista sekund.
om inte jag kommer få csn lån, vad ska jag göra då? jag har min fina lägenhet, som jag inte sviker i första taget..
och fortsätta jobba på mitt braiga jobb går ju inte, för jag är ingen undersköterska.
flytta till norge, javisst det vore ju fint, men sen då? lägenheten? kan ju inte betala för två boenden samtidigt och ha en dubbel uppsättning utav allting som man ska ha i ett hem?

..eller?

jag vill till karlstad, plugga upp mina betyg, börja om min utbildning och göra det jag är bra på. men en aning seriösare, jag vill göra så mycket. men ingenting går ihop. det är väl nu man straffas för sin lathat, men jag har inte varit lat det senaste halvåret. utan rädd, rädd för att det här ska hända. klumpig, ja det är nog det enda rätta.

norge, hur grymt?! mina vänner gör jämt annat (se: är med sina pojkvänner), så då skulle det passa bra att flytta nånstans och skaffa sig lite nya erfarnheter, nya bekantskaper och nya roligheter.
jag har haft helt otroligt kul den senaste tiden, jag har varit på hugos, flyttat, jobbat och sedan träffat roliga människor. nu ska jag gå hem till mamma, vi ska se på film och äta sallad, det gillar jag, dock hade jag hellre velat se på tv här, men jag har inte kopplat in min antenngrej. eller lembke skulle ju göra det, tur att jag har honom!










RSS 2.0